go-with-golazo-neg

10 tips ter voorbereiding van de ENGIE Dwars door Brugge

2_06112414_DwarsDoorBrugge-1

Ben je helemaal klaar voor de 41e editie van ENGIE Dwars door Brugge? Wij geven je alvast nog enkele tips om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Veel succes!

1. Borstnummer afhalen

Je kan je startnummer afhalen in de sporthal van Ter Groene Poorte (Spoorwegstraat 14) vanaf 08u30. Breng zeker je e-ticket mee dat je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of haal je inschrijving af met je identiteitskaart.

Ben je ingeschreven via een school of groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.

2. Kom op tijd!

Een ontspannen start is het begin van een goede wedstrijd. Bouw dus de nodige marge in om naar Brugge te komen, je borstnummer af te halen en om je om te kleden.

3. Breng je sporttas in bewaring

Een gratis bewaarplaats sporttassen is voorzien vlakbij de inschrijvingen. Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

4. Wat vind ik zondag waar?

Inschrijvingen, start, finish, toiletten, douches, bewaarplaats tassen, kleedkamers ? het ligt allemaal vlak bij mekaar. Benieuwd naar het parcours? Alle praktische informatie hebben we voor jullie hier verzameld.

5. Openbaar vervoer

We raden alle deelnemers aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. De eventsite ligt vlak aan het station van Brugge. Op die manier vermijd je files en parkeerproblemen.

6. Inschrijven ter plaatse

Lopen in gezelschap is altijd leuk! Je kan nog t.e.m. zaterdag 7 mei 23u59 online inschrijven of ter plaatse nog inschrijven tot vlak voor de wedstrijd. Je kan dus zeker nog een vriend, vriendin, broer, zus of ?. meebrengen om een fijne sportieve zondagvoormiddag mee te beleven.

7. Ecocharter – ENGIE

We werken dit jaar ook met een ecocharter, want we care about the environment! Zo gebruiken wij herbruikbare bekers tijdens de bevoorradingen die na afloop gereinigd en opnieuw gebruikt worden. En maken we ook gebruik van gescheiden afvalophaling en – verwerking. Helpen jullie ook een handje? Bekijk hier het ENGIE Running Tour ecocharter.

8. Uitslagen worden opgemaakt op basis van nettotijden

Drummen om vooraan bij de start te staan is dus niet nodig. Je tijd zal pas gestart worden bij het overschrijden van de officiële startlijn.

9. Gezond sporten

Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en sportdrank aanwezig.

10. Have fun!

Misschien wel de beste ultieme tip die we je kunnen meegeven! Vergeet vooral niet plezier te hebben en te genieten van deze loop. Maak er samen met jouw medelopers een onvergetelijke dag van!

Tot zondag!

Deel dit bericht