Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. 6 mei 23u59)

Afstanden

Early bird

vanaf 16 februari

t.e.m. 28 februari - 23u59

Regular

vanaf 1 maart

t.e.m. 6 mei - 23u59

ENGIE Dwars door Brugge 15km

€ 16

€ 21

ENGIE Dwars door Brugge 5km

€ 11

€ 16

Kids Run 1 km  

€ 5

€ 5

CM-Duorun

€ 20

€ 23

Na je betaling ontvang je een e-ticket per e-mail dat je de dag zelf dient mee te brengen (op je smartphone of geprint). Bewaar deze dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van ENGIE Dwars door Brugge 2023 bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 15. 

UITVERKOCHT: het bestellen van een T-shirt voor dit event is niet meer mogelijk.

Deelnamepakket

 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Borstnummer met elektronische chip voor deelnemers 15 en 5 km
 • Kleedkamers en gratis opbergruimte voor sporttassen
 • Correcte km- en tijdsaanduiding
 • Bevoorrading onderweg en aan de finish
 • Een heerlijke Brugse Zot voor deelnemers ouder dan 18 jaar.
 • Uitslagen online op de website, beschikbaar op zondagavond 7 mei
 • Online beschrijving van het parcours
 • Sportinez-verzekering tijdens de looptocht.

CM-Duorun

De CM-Duorun is 5 km en doe je met zijn tweeën. En samen delen jullie een bijzondere band. Die kan gerust heel gewoon lijken: vader en dochter, oma en kleinkind, broer en zus, juf en leerling, ploegbaas en arbeider … Maar het kan veel ruimer dan dat. Hebben jullie samen iets doorgemaakt wat jullie leven heeft veranderd? Heb je een thuisverpleger die voor jou hemel en aarde verzet?

Hoe de relatie ook in elkaar zit. Wat het verhaal ook is. Eén ding staat vast: jullie band is sterk als staal.

Tijdens de CM-Duorun toon je die band. Letterlijk! Met een buddyline zijn jullie aan elkaar verbonden. Zo stuwen jullie mekaar naar de eindmeet. Bij de inschrijving ontvang je niet alleen deze buddyline, maar krijgen jullie ook 2 matchende loopshirts. Als een superheld en sidekick voor elkaar. Samen zijn jullie voorbestemd om de finish te halen.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 24 april – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 24 april.

 • Naamswissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Inschrijvingen ter plaatse
(zondag 7 mei 2023)

Ben je een late beslisser? Dan kan je je ter plaatse vanaf 8u30 nog inschrijven.

Afstanden

Tarief

ENGIE Dwars door Brugge 15 km 

€ 23

ENGIE Dwars door Brugge 5 km 

€ 18

Kids Run 1 km             

€ 8

CM-Duorun

€ 25

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de ENGIE Running Tour. Lees deze voorwaarden grondig na.